Træn hjernen og smil dig sund og lykkelig…

  take-a-smile

Hjernen styrer en masse af kroppens funktioner, med den rette indstilling hjælper hjernen dig med sundhed, sygdomsbekæmpelse og at blive lykkelig. Prøv engang at smile bevidst, også uden grund eller hvis du er nede. Kan du mærke de gode ting hjernen straks sender rundt i dig 🙂

Andre små eksempler på du bevidst kan påvirke din hjerne

Forestil dig en stor gul sur citron skive forestil dig du tager en stor bid… fik du mundvand 🙂

Når du er nervøs eller har lidt mave kneb over noget, så prøv bevidst at gabe…. det gik da væk mens du gabte, ik 🙂

Lykke er vores ultimative mål, lykke er glæde…

Aristoteles skrev allerede for tusinder af år siden: Det ultimative mål for al menneskelig handling er lykke. Han mente, at alt, hvad en person gør, gør de for at opnå lykke af en eller anden art. Nogle gange lykkes det, andre gange ikke, men det ultimative mål er altid lykke.

Dine tanker kan være dine bedste venner eller din værste fjende. De har styrken til at gøre dig glad eller trist, rask eller syg, rig eller fattig. Folk, der konstant tænker på og taler om, hvad de ønsker, trækker  disse ting ind i deres liv. Folk, der hele tiden taler om og tænker på de ting, de frygter eller bekymrer sig om, vil hele tiden trække negative og triste begivenheder ind i deres liv. Det kaldes “The Law of Attraction!” ( Dig og dit liv består af dine dominerende tanker).  Det er jo en herlig ting, for det betyder jo at vi bevidst kan påvirke/træne vores hjerne til at lave om på vores virkelighed/liv, hvis vi  er havnet lidt uden for “lykken”…

Lad aldrig frygt styre dig eller tage dine beslutninger

Lykke og glæde, ja værdien af at være glad overskygger al verdens rigdomme og berømmelse. – Så kom igang, lav dig et lille fitness program for din hjerne… med en masse positive, taknemmelige og gode tanker og glade følelser,  til sende alle mørke og negative tanker og dumme følelser, på flugt.

Tænk dig selv op, med vende dine tanker positivt . 

Jeg er glad, for det har jeg bestemt mig for at være,  det er godt for mit helbred…

Hvis du ser nogen uden et smil, giv dem et af dine…

Vær grunden til en anden smiler idag…

SMIL  :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *