Reiki, Mindfulness og Meditation

hander vand

Mindfulness – En rolig sjæl i balance virker som aircondition på dig selv og alle omkring dig…

Der intet her i verden der kan give dig større problemer end dine egne tanker. Mindfulness og meditation er gode værktøjer til at styre og holde vores sind på lykkens vej og sende stress og frygt i skammekrogen. I 2013 fik jeg Mindfullness instruktør uddannelsen ved Gabriella Nagy. En mindfuld tilgang til tingene, holder focus på at leve og mærke livet imens det står på, istedet for at fylde sit liv op ( – og måske ødelægge idag ) med fortiden eller fremtiden.

Reiki healing, er simpelthen magisk. Jeg blev oplært i Usui’s naturlige healing system – Reiki i 2015 igennem Reiki mester Catherina Severin, som har en direkte mester linie bagud. En pragtfuld oplevelse hvor Catherina fik Reiki’en til at forene en flok totalt fremmede mennesker, i en helt utrolig synergi af  kærlighed og venlig omsorg for hinanden. Jeg tænkte dybt og først skeptisk over hvorfor Reiki har den positive og magiske indvirkning på krop og sjæl? Reiki er 100 % ren kærlighed, energi og lys. Fyldt op af det “stof” ( samt gjort modtagelig for det fra alt andet levende) er der jo ingen plads tilbage til menneskets værste fjende – frygten og man vil spontant tiltrække og starte sin selv healing!

 

RjI3QzVEQ0IxQkM0N0UzNzA4RTg6YzE2Y2FmZWIxNmVmYzUyYzdmMzgyMTE4ZmMyNDBiMDQ6Ojo6OjA=

Først i April 2016 havde jeg den store glæde at deltage som “genganger” på et af Catherina kurser, og blev endnu engang bekræftet i den magi der der skabes, imens at Reiki ringene danner mere energi til universet’s store energi bank.

Reiki er en fantastisk tilgang til livet og universet og kan varmt anbefales og der er mange, mange lag i magien. Reiki kan henføres til de buddiske sutraer, som igen sandsynligt har en forbindelse til vedaerne.  Mange mener at de sandheder som alle religioner indeholder er afledt fra vedaerne, som er de ældste bøger som hinduismen bygger på. Ordet veda betyder viden og bruges det om skrift  – en bog fuld af viden. Vedaerne er de evige sandheder, som gud har åbenbaret for Indiens store rishier eller seere.

Både Mindfulness og Reiki giver adgang til de enorme ressourcer vi rummer i vores underbevisthed, trække på den kollektive bevidsthed samt en åbning til “det” der langt større end os.

Håber vi ses… Smil med mig lige nu …   Ritta Raakilde J 2016

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *